N-au mai mult de 10 ani, dar in loc sa exceleze la scoala, copiii din imagini sunt experti la furt! Priviti cum cei doi pusti o urmaresc pe copila cu rucsacul rosu. Chiar pe trecerea de pietoni baiatul incearca sa-i deschida geanta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei doi nu se lasa: pustoaica tine de 6, in timp ce tovarasul ei inhata cu tupeu rucsacul victimei. Se agata de el, il deschide si ii fura obiectele de valoare chiar sub ochii trecatorilor. Astfel de imagini se deruleaza aproape zilnic la Iasi- devenit in ultimii ani raiul cersetorilor minori. O spun, disperati, oamenii, care nu doar o data au fost martori sau victime.

Multi copii antrenati in Romania, ajung hoti in Franta.  Intr-un filmulet din mediul online se vede cum cateva fete ii pandesc pe francezi intr-o intersectie. Fluturand hartii in maini, ii roaga sa doneze cel mai probabil pentru o cauza inexistenta.

Intregul circuit al traficului de minori a ajuns si in atentia procurorilor.

Astazi, autoritatile au facut perchezitii de amploare- atat in Iasi, Roman si Prahova cat si la Paris, unde ar fi exista un intreg grup infractional. Peste 120 de persoane, dintre care 70 de minori cu varste intre 10-13 ani sunt vizate de procurori. Oamenii legii au stabilit ca adultii le organizau propriilor copii  programul de lucru, modul de actiune si locul in care sa ascunda bunurile furate. Pentru aceasta actiune de amploare, autoritatile din Romania au colaborat cu cele din Franta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si