Nylaha este in coma, iar doctorii nu ii dau mari sanse se supravietuire. Tatal ei, Shaquan Taylor, un tanar de 18 ani, i-a spart efectiv craniul fetitei sale si a lovit-o cu brutalitate pana cand aceasta a intrat in coma.

Citeste si: Un barbat a murit inecat la Eforie Nord, iar altul a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost gasit inconstient la malul marii

El a marturisit ca a facut asta pentru ca niciodata nu si-a dorit sa devina tata, iar plansetele ei l-au facut sa reactioneze agresiv, noteaza cei de la New York Daily News.

Doctorii au spus ca starea fetitei este critica si ca ea a ajuns la spital cu sangerari pe creier, multiple fracturi de craniu si o serie de vanatai pe fata, picioare si alte parti ale corpului.

Cea care a dus-o pe micuta la spital si care a anuntat politia despre caz este mama fetitei, Tammy Lewis, o tanara de 17 ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Agresorul a fost arestat si urmeaza sa fie judecat pentru faptele sale. Initial acesta le-a declarat anchetatorilor ca micuta ar fi cazut din pat si s-a lovit, dar mai tarziu le-a spus tot ceea ce a facut. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si