Din informatiile noastre, in momentul in care s-a produs pana de curent, spectacolul respectiv incepuse de aproximativ 10 minute. Actorii se aflau pe scena, in plin act artistic, iar persoanele aflate in sala se bucurau de spectacolul “Musca spaniola”, o comedie bulevardiera.

Citeste si: Munca de birou a facut-o pe Maia Morgenstern sa renunte la postul de manager de teatru: “Sunt acoperita si inecata in hartii si in decizii de semnat!”

“Dupa aproximativ 10 minute, ne-am trezit in bezna totala. Noroc ca luministii si masinistii nostri au fost foarte prompti si au avut prezenta de spirit. Au improvizat, ce sa faca. Au aprins lanternele si le-au indreptat spre scena. Spectatorii au ramas in sala, iar actorii si-au dus actul artistic la bun sfarsit”, ne-a declarat un angajat al Teatrului Evreiesc de Stat. Probleme de acest fel au tot fost in ultimii ani la acest teatru si un generator electric ar fi foarte necesar institutiei. Din acest motiv, conducerea teatrului a facut numeroase sesizari la Primaria Capitalei, de care apartin, solicitand achizitionarea un generator electric pentru a se evita, pe viitor, situatiile de acest fel.
Din pacate insa, cererile managerilor de la Teatrul Evreiesc de Stat nu au fost inca solutionate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Problemele parca se tin lant de Teatrul Evreiesc de Stat (TES). In urma cu un an, TES a fost calcat de hoti si pradat de bunuri, costume de scena si aparatura electrica, in valoare de 10.000 de euro. Cu alti doi ani inainte, teatrul si-a suspendat activitatea pentru o perioada de timp, dupa ce cladirea de patrimoniu unde functiona acesta a fost afectata de ninsori, acoperisul a fost smuls de vant si apa s-a infiltat prin tavan si a inundat scena.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si