Kamru Miah (82), sotia sa Rabeya Begum (60) si copiii Husna Begum (22), Hanif (26) si Hamid (29) sunt cinci dintre victimele celui mai incendiu care a avut loc in Marea Britanie si in care si-au pierdut viata 79 de persoane.

Dezastrul de la Grenfell Tower este cel mai sangeros incendiu din Marea Britanie de cand europenii au inceput sa

inregistreze asemenea evenimente, la inceputul secolului al XX-lea, afirma cercetatori europeni.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Printre victime se afla si familia Miah, originara din Bangladesh, care locuia intr-unul dintre apartamentele din Grenfell Tower.
Fratii Husna, Hanif si Begun ar fi putut sa isi salveze viata, dar, pentru ca parintii lor erau in varsta si bolnavi, tatal lor abia putea sa se deplaseze, tinerii au preferat sa arda de vii in flacari, alaturi de batrani.

Rudele lor au povestit pentru Mirror care au fost ultimele cuvinte ale tinerilor.
"Si ce sa facem cu ei, sa ii abandonam? Decat sa ii lasam sa moara singuri, mai bine murim cu totii", i-a spus unul dintre frati verisorului sau, cu care a vorbit la telefon pana in ultima clipa.

Verisorul a povestit ca cei trei frati erau extraordinar de apropiati de parintii sai. "Familia era foarte importanta pentru ei. Au trait impreuna si au murit tot impreuna!"

"A sosit vremea. Sa nu plangeti dupa noi, ci sa va bucurati ca vom ajunge intr-un loc mai bun", au fost ultimele cuvinte ale celor 5 inainte sa arda de vii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si