Tanara a povestit ca barbatul o amagea ca o va lua de nevasta, insa ca trebuie sa faca bani pentru a-si asigura viitorul, scrie Adevarul.ro.

"Am stat toti, aveam inchiriate mai multe camere din acelasi imobil, in Antwerp. Dragos, Claudiu si Favius ne duceau pe rand pe noi fetele la vitrine, unde stateam de la ora 19.30 pana dimineata urmatoare la 08:00. Uneori ne intorceam cu trenul acasa, deoarece baietii consumau droguri si uitau sa vina sa ne ia de la vitrina".

In realitate, iubitul ei aplica metoda "Loverboy" pentru a recruta prostituate. Cand si-a dat seama ce i se intampla, femeia a apelat la autoritati.

"Tot in Belgia, Dragos avea doi prieteni, Ionut, pe care il recunosc in plansa fotografica ce mi se prezinta si despre care

aflu ca se numeste Avornicesei Ionut si un altul, Balan Mihai Catalin. Acestora Dragos le trasase sarcini sa ne transporte la vitrine, sa trimita bani in tara pe numele lor", le-a declarat tanara autoritatilor..

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit interceptailor, proxenetii erau erau foarte suparati cand fetele nu le trimiteau bani in tara.

"Fii atent! Asculta-ma! aaa... frate, cu Lori n-ai ce sa faci sub nicio forma.... M-a enervat azi, iar am injurat-o! Cu tiganu’ ei... si n-are rost sa mai astept atata pentru ele, Dane. Ca ma cert rau cu Madalina... Uite cu Andreea n-au facut nimic, n-au facut bani, n-a nimic! Mi-a trimis banii azi... Mai am doua sute de euro! Cre ca mai pune maine Gina o tura o suta, o suta cincizeci, doua sute.... Intelegi?!" ,era suparat la telefon unul dintre cei implicati, Marian Dragos Stoican.

In unele cazuri, proxenetii erau agresvi cu femeile si le amenintau sa le trimita banii in tara. "Sa moara fii-mea, daca tu, toti banii, nu te duci si mi-i pui maine dimineata", "Zdreanto, cati bani ai facut?"/ "300 de lire."/„Da-i banii lu cumnata-mio, hai, mars, acu'".

Detaliile apar in cea mai recenta ancheta a procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT). Anchetatorii au retinut saptamana trecuta 14 persoane si au cerut judecatorilor emiterea mandatelor de arestare preventiva pentru 30 de zile. Acuzatiile: constituirea unui grup infractional organizat, proxenetism si trafic de persoane.

Citeste mai mult aici
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si