Domnesti, din Bistrita - Nasaud arata ca lovita de uragan. Cu case sfaramate, cu arbori facuti zob si culturi intregi puse la pamant.

„Fereasca Dumnezeu. Nu mai avem nimic”. spune un localnic. 

„Venea cu un vuiet. Se auzea un urlet, asa”, povesteste un barbat.

Prima care s-a abatut asupra localitatii a fost gheata neobisbuit de mare. Apoi, din norii are-au intunecat cerul, vantul a inceput sa sufle inspaimantator de tare. Iar drept dovada al dezastru al furtunii sta aceasta locuinta! Doar trei pereti au mai ramas intregi din ea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In total,  zeci de case au fost afectate.

In Sibiu, un zid care ar fi trebuit sa sustina un mal de pamant s-a prabusit din cauza ploii.

Oamenii se gandesc cu groaza la un scenariu infricosator: daca malul de pamant a luat-o la vale dupa doar cateva zeci de minute de ploaie, ce se va intampla cand va ploua zile in sir? In replica, dezvoltatorul imobiliar sustine ca totul a fost facut cu acte in regula.

In judetul Neamt, unde nu a fost de vina canalizarea prost facuta, lucrarile lasate de izbeliste au fost cele care au creat probleme.

"Obisnuiti-va cu astfel de fenomene" e anuntul meteorologilor. Temperaturile vor creste si mai mult, spre weekend putand fi emis chiar si un cod portocaliu de caldura, fapt ce ar putea intetzi si furtunile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si