Joi, Catalina si George se aflau in masina si se indreptau spre Sibiu, orasul unde locuiau. Veneau dintr-o vacanta petrecuta in Grecia si probabil ca oboseala si-a spus cuvantul si tanarul a atipit la volan. Intr-o fractiune de secunda, masina a intrat pe contrasens si a intrat intr-un TIR.

In urma accidentului, barbatul, un fost baschetbalist,  s-a ales cu rani usoare, insa femeia a fost gasita de paramedici in stop cardio respirator.

Imediat, de la Brasov o ambulanta cu ginecolog, anestezist si neonatolog a plecat spre locul accidentului. Pana la sosirea acesteia, o doctorita, martor la accident,  aflata in timpul liber, a  incercat sa o tina pe femeie in viata, resuscitand-o cu mainile goale. Apoi, medicii i-au facut cezariana acolo, pe strada, in incercarea de a salva macar bebelusul. Dupa aceea, intr-o ambulanta SMURD, alti doctori au incercat sa faca o minune pentru bebelusul scos din burta mamei sale moarte. Miracolul nu a fost insa posibil!
Femeia in rochie mov este doctorita care a resuscitat-o pe Catalina pana la venirea paramedicilor

Prietenii cuplului sunt socati. Erau fericiti, abia se casatorisera, iar vacanta din Grecia fusese ca o luna de miere. “Erai in sfarsit fericita! De ce trebuia sa ti se intample asta?”, este mesajul transmis de o prietena Catalinei, pe pagina ei de socializare, acolo unde abunda pozele cu tanara.

Ultima imagine postata de Catalina, din vacanta in Grecia

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

Ultima imagine, postata doar cu o zi inainte de tragedie, din Grecia, ii arata pe George si Catalina fericiti si impliniti. Cei doi abia asteptau sa devina parinti, "fetele mele", asa spunea mandru George cand se referea la Catalina si micuta caruia ii stabilisera si numele- Amira. 

Acum, in Sibiu este jale mare. Rudele si prietenii se pregatesc sa o conduca pe Catalina si pe micuta ei, pe ultimul drum, cele doua isi vor duce somnul de veci alaturi. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si