Potrivit unui bilant transmis de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) furnunile din ultimele 24 de ore au generat efecte in 56 localitati din 12 judete si in municipiul Bucuresti.

Doar in Capitala, s-a intervenit pentru

evacuarea apei din 14 case, 14 curti, sapte subsoluri si o strada, precum si pentru degajarea a 14 copaci cazuti pe carosabil si pe trei autoturisme.

Probleme mari au mai fost in judetul Arges, in localitatile Pitesti, Poiana Lacului, Cotmeana, Babana si Bradu, unde s-a intervenit pentru evacuarea apei din noua curti, un subsol al unei institutii publice si degajarea a patru copaci cazuti din cauza vantului, dintre care unul pe un autoturism.
 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

”In localitatea Arefu, pe DN 7C, din cauza caderilor de pietre de pe versanti circulatia s-a desfasurat, temporar, alternativ pe un singur sens.

Echipaje specializate au intervenit in teren pentru degajarea drumului”, anunta IGSU.
S-au mai inregistrat probleme in judetele Calarasi, Dolj, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman si Valcea.

”In cursul acestei dimineti (marti – n.r) nu a fost necesara interventia salvatorilor pentru inlaturarea efectelor fenomenelor meteorologice si nici nu au fost semnalate probleme in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica”, anunta IGSU.

Sursa: News.ro
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si