„Am invatat pentru a le oferi parintilor mei o viata mai buna”, spune Paula. Paula Roxana Popa, o tanara din satul hunedorean Turdas, eleva a Colegiului National Aurel Vlaicu, din Orastie, a primit Media 10 la examenul de Bacalaureat, in conditiile in care a sustinut doua dintre cele mai dificile probe: matematica si informatica.

„Dupa lunga perioada de pregatire, printre timpul alocat concursurilor si proiectelor, rezultatele si-au spus cuvantul.

Ma bucur enorm ca am reusit sa ii fac mandri pe toti cei care m-au sustinut de-a lungul acestui proces minunat, atat prieteni si membri ai familiei mele, cat si profesori”, spune Paula.
A muncit de mica Performantele adolescentei din Turdas sunt cu atat mai valoroase cu cat Paula si-a dedicat de mica atat pasiunii pentru scoala, cat si muncii in gospodaria plina de animale a parintilor sai.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Locuiesc in Turdas, un sat aflat la 10 kilometri de municipiul Orastie. Pasiunea mea este informatica, dar acasa, in afara de studiu, imi fac timp pentru a-mi ajuta parintii, la cresterea animalelor. Am avut mai multe oi si vaci, dar dupa ce tatal meu a suferit un accident, iar fratele meu a plecat la facultate, vazand ca nu mai puteam razbi, am mai dat din animale. Dimineata se ocupa ai mei de ingrijirea lor, iar cand ajunge acasa de la scoala ne impartim sarcinile in familie.

Ma ocup de mica de cresterea animalelor, suntem obisnuiti sa facem lucrul acesta, si eu si fratele meu, si de aceea avem si motivatia de a invata, pentru ca vrem sa le oferim parintilor nostri o viata mai buna. Ei nu au avut posibilitatile noastre de studiu, dar ne-au sustinut foarte mult”, a relatat Paula, pentru adevarul.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si