Familiile celor trei tinere decedate în teribilul incendiu de la Restaurant Beirut- Ioana Nicoleta Cengher, de 22 de ani, din Costineşti, Mihaela Tucă, de 24 de ani, din Mangalia, cunoscută ca Micky, şi Nicoleta Vasiliţeanu, de 23 de ani, din Constanţa- au solicitat anchetatorilor ca, în afară de patronul localului, să fie traşi la răspundere şi pompierii care au acţionat la momentul producerii incendiului! Potrivit rudelor celor trei decedate, militarii din cadrul ISU Dobrogea nu au acţionat în sensul salvării celor trei tinere!
 
 
 
" Au ars de vii, iar unul dintre reprezentanţii ISU Dobrogea declara, după incendiu, că sunt împăcaţi sufleteşte că au reuşit să salveze măcar o parte din bunuri. Au ars de vii trei suflete nevinovate şi nu a intervenit nimeni să le salveze", spune Mariana Sarkany, mama uneia dintre fetele moarte în vâlvătaia care a cuprins restaurantul.
 
Atât Mariana Sarkany, dar şi rudele celorlalte două tinere decedate nu sunt împăcate cu ideea că pompierii au făcut tot ce le-a stat în putinţă, susţinând că pompierii "nu şi-au bătut capul să-şi facă datoria de salvatori".
Iată că instanţa din Capitală a dispus reluarea cercetărilor, mai exact "trimite cauza la procurorul militar al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti pentru a completa urmărirea penală".
 
 
" Am avut un moment de multumire cand am aflat ca am castigat o batalie. Fericire nu mai exista de cand nu mai este Nico, dar tot ce ma motiveaza acum sa merg mai departe este dorinta de a-i vedea trasi la raspundere pe cei vinovati de aceasta tragedie. Nimeni nu o poate aduce inapoi pe fiica mea, dar vreau sa se faca dreptate", a declarat Mariana Sarkany pentru stirilekanald.ro.
 
 
 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si