Firma clujeană s-a remarcat prin iniţiative şi programe inovative, astfel încât a fost desemnată câştigătoare în urma unei competiţii acerbe în care au intrat peste 20 de companii de renume din sudul Europei.

Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, am intrat în competiţie directă cu firme importante din Franţa, Italia, Spania, cu tradiţie de peste 50 de ani în domeniul lubrifianţilor. Când discutăm despre longevitatea companiilor private din România facem trimitere la companii care activează pe piaţă de maxim 27 de ani, 23 de ani în cazul nostru.

Pentru noi este o deosebită onoare să ne fie recunoscute iniţiativele, strategia, munca echipei, într-un cadru atât de important. Dorim să îi felicităm cu această ocazie pe premianţii locului II- Lubrigrupo, Portugalia, şi, respectiv, III- TTA Lubrifiants, Franţa, deoarece ei reprezintă un adevărat model de dezvoltare în acest domeniu ” a declarat Silviu Mototolea, CEO Star Lubricants.

În cadrul aceluiaşi concurs, Star Lubricants a obţinut pentru a doua oară consecutiv premiul de argint la categoria "Distributor Industrial Excellence", distincţie acordată pentru derularea unui complex program dedicat industriei de mase plastice.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Suntem mândri să colaborăm cu unul din şase producători de mase plastice din Romania şi să le putem furniza productivitate sporită echipamentelor ” a adăugat Silviu Mototolea.

De asemenea, tot în cadrul acestei ediţii a competiţiei, Star Lubricants a obţinut şi premiul de argint la categoria "Distributor Motorsport Excellence". Distincţia este o recunoaştere a implicării noastre din ultimii 15 ani în motor sportul românesc, alături de parteneri de renume, precum şi în organizarea a numeroase evenimente şi concursuri online şi offline pentru iubitorii sporturilor cu motor.

Am realizat încă de la început că avem onoarea să reprezentăm în România un brand de referinţă, cu mare greutate în industria motor sportului, sinonim cu performanţa – MOBIL 1. Acest lucru ne-a obligat să creăm continuitate între acţiunile derulate pe plan internaţional de către ExxonMobil- performanţă în Nascar, Porsche SuperCup şi Formula 1, alături de McLaren sau RedBull Racing- şi cele dezvoltate la nivel naţional. Ne-am implicat activ in ultimii 15 ani in susţinerea sporturilor cu motor din ţara noastră, cu precădere în segmentul de raliuri. ” a completat Silviu Mototolea.

Alături de toate aceste recunoaşteri, Star Lubricants se distinge şi prin implicarea activă în comunitatea din care face parte prin numeroase proiecte de responsabilitate socială, sponsorizări şi evenimente dedicate copiilor cu nevoi speciale.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: „Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Star Lubricants este o companie cu peste 20 ani de experienţă în domeniul distribuţiei de lubrifianţi de motor şi uleiuri industriale, cu o reputaţie impecabilă în livrarea de produse de înaltă calitate şi cu un grad ridicat de satisfacţie a clienţilor. Activitatea firmei se desfăşoară prin intermediul a şapte puncte de lucru proprii cu o capacitate de depozitare de peste două milioane litri lubrifianţi. Compania prezintă întreaga gamă de produse Mobil în cadrul unui show-room situat în incinta sediului central de la Cluj-Napoca.

Activând pe o piaţă a lubrifianţilor estimată la câteva sute de milioane de euro, Mobil 1 este unul dintre cele mai vândute branduri de lubrifianţi din România. Cu o cifră de afaceri de peste 57 de milioane de lei în 2016 si un profit de aproximativ 2.7 milioane de lei, Star Lubricants reprezintă cu mândrie brandul Mobil în România. Compania clujeană comercializează peste 200 de tipuri de produse Mobil cu ajutorul unei echipe formate din circa 60 de persoane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si