Denisa Raducu s-a stins din viata in aceasta dimineata. In ultimile zile a fost internata la spitalul Sf. Luca, acolo unde sunt primiti toti pacientii in faza termnala, insa a fost externata deoarece organismul ei a raspuns pozitiv tratamentului cu naturiste pe care l-a urmat.

Indragita interpreta de manele, Denisa Raducu, a inchis ochii pentru totdeauna la varsta de 27 de ani.

Tanara suferea de multi ani de o boala grea la ficat. Netratata la timp, aceasta a ajuns sa-i macine intreg corpul.

Acasa la Denisa manelista, in comuna Stefanesti din Valcea, este jale mare. In curte se aude doar plansul bunicii care a crescut-o. Batrana nu poate concepe ca nepoata ei a murit in aceasta dimineata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Denisa Raducu a luptat mult pentru viata ei, insa organismul, din ce in ce mai slabit nu a mai rezistat. Indragita cantareata si-a dat ultima suflare, inconjurata de rude.

Rudele Denisei au baricadat capela, astfel ca doar ei au acces la sicriul cu trupul neinsufletit al indragitei cantarete.

Pot intra si fanii insa doar insotiti de bodygurazii care le analizeaza fiecare miscare. Una dintre fane a marturisit ca si-a dorit sa-si faca o poza langa sicriu insa a fost imediat oprita si scoasa in afara capelei.

Cei mai buni prieteni ai Denisei si colegi de breasla au fost luati prin surpindere de tragica veste. 

Inmormantarea va avea loc intr-un loc special pentru Denisa.

Se va intoarce acasa, acolo unde a copilarit, insa de data aceasta pentru somnul de veci pe care si-l va dormi in rochie de mireasa.

Denisa va fi inmormantata la fosta manastire Morunglav din judetul Valcea! Cantareata a copilarit la cativa metri de zidurile manastirii, casa bunicii din partea mamei fiind chiar peste drum de aceasta. Vecinilor nu le vine sa creada ca fetita zambitoare care a crescut sub ochii lor nu mai este.

Mama cantaretei a fost inca de acum cateva saptamani la Stefanesti, unde a vorbit cu preotul de acolo si a pus la punct toate pregatirile. Aceeasi boala cumplita a luat-o mult prea devreme si pe Ileana Ciuculete. Dumnezeu sa le odihneasca!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si