Catalina si George se intorceau din luna de miere petrecuta in Grecia, cand pe DN1, langa Predeal, tanarul a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens intr-un alt autoturism. Tanara lui sotie, aflata pe scaunul din dreapta a fost grav ranita, medicii nemaiputand sa faca nimic pentru ea. Au incercat insa sa-i salveze bebelusul din pantec si au facut, in premiera, cezariana chiar acolo, in mijlocul soselei. Direct pe asfaltul rece si acoperiti de umbrele, medicii au scos bebelusul din tanara moarta, insa nici pe acesta nu l-au putut salva.

Catalina si fetita ei, pe care stabilisera sa o cheme Amira, au fost conduse pe ultimul drum de familia si prietenii indurerati.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

La scurt timp dupa inmormantare, in memoria celor doua fiinte iubite de care s-a despartit, George si-a facut un tatuaj pe brat. In desen, o tanara, tinand de mana o fetita, urca scarile spre Cer. Ambele au aripi, iar sub ele, George a trecut initialele C (Catalina) si A (Amira), urmate de data de 29.06.2017, ziua in care ele au murit. 

Tot ca un mesaj pentru iubita sa, tatuajul a fost gata la jumatatea lunii iulie, in ziua in care Catalina ar fi trebuit sa implineasca 27 de ani.

Alaturi de imaginea cu tatuajul, George a postat si un mesaj: “Forever in my heart! Good blessed my angels. Daddy loves you!” (Pentru totdeauna in inima mea, Domnul sa va binecuvanteze ingerii mei. Tati te iubeste!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si