Marina Scupra, cantareata care a murit la doar 49 de ani, din cauza unui cancer la san, a fost maritata cu compozitorul Dan Dimitriu, caruia i-a darut doi copii, pe Antonia si Dragos. 

.

Ulterior, cei doi au divortat, iar Marina si-a refacut viata alaturi de Claudiu Pitigoi, fost voleibalist la  Steaua si antrenor la clubul din Constanta.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

 

„Se cunosc din anii 1990, dar vietile lor aveau atunci drumuri diferite. S-au redescoperit in 2004, prin intermediul internetului. Au considerat ca merita sa se intalneasca mai des, iar apoi au decis sa ramana impreuna. Trecerea timpului a dovedit ca sportul si muzica pot face casa buna. De mai bine de un an, cei doi s-au mutat definitiv la Constanta”, scria Jurnalul national despre relatia celor doi.

Ajunsa la Constanta, Marina Scupra a devenit profesoara de canto la Scoala Populara de Arta din Constanta.

Claudiu Pitigoi, al doilea sot al Marinei Scupra


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si