Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de ANSVSA, seria controalelor in unitatile amplasate in Navodari, Mamaia, Eforie, Costinesti si Mangalia a continuat si in 1 august.

Astfel, inspectorii sanitar veterinari si pentru siguranta alimentelor care activeaza in cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017, au desfasurat activitati de control in unitatile de producere, prelucrare, depozitare, transport si comercializare a produselor alimentare, verificând 35 de unitati.

“In urma controalelor efectuate, inspectorii au constatat neconformitati cu privire la: comercializarea directa catre consumatorul final a produselor alimentare in spatii neaprobate sanitar veterinar; neintretinerea in conditii de igiena a spatiilor si a

echipamentelor de lucru, etichetarea si depozitarea necorespunzatoare a produselor alimentare”, se arata in comunicat, potrivit News.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru abaterile de la legislatia sanitar veterinara si pentru siguranta alimentelor, cinci restaurante, patru unitati tip fast-food, o braserie, un snack bar si un magazin alimentar au fost sanctionate contraventional, cu amenzi in valoare de 26.000 de lei.

ANSVSA reaminteste ca unitatile aflate

in zonele de interes turistic sunt supravegheate si verificate permanent de catre inspectorii sanitari veterinari din cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017, astfel incât operatorii economici din domeniu sa respecte sanatatea si confortul alimentar al cetatenilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si