Scena de groaza se petrece ziua in amiaza mare, in vazul tuturor! In imaginile surprinse, individul scapat de sub control, care e patronul unui bar, agita o drujba in mana si alearga spre rival.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Plin de sange, barbatul inarmat la randu-i cu o sapa, apuca sa fuga. Razboiul dintre cei doi continua sa se dea cativa metri mai departe. Desi, la prima vedere, agresorul pare a fi cel cu drujba, in realitate, omul ar fi fost primul atacat.

Scandalul s-ar fi iscat din pricina unei femei, spun  gurile rele. Nervos din cale-afara, individul cu sapa a intrat peste patronul barului, care-a transat problema cu unealta de taiat lemne. Din cauza ranilor, tanarul a ajuns direct in sala de operatii. Patronul e retinut pentru 24 de ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si