Totul se intamplat in sectorul 5 al capitalei. Individul din imagini devine extrem de agresiv cand oamenii legii incearca sa ii darame tarabele amplasate ilegal.  Inconjurat de politisti, administratorul targului incepe sa imaparta pumni si picioare.

In zadar incearca oamenii legii sa il convinga sa ii lase sa isi faca treaba.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Imposibil de temperat, barbatul continua sa tipe la oamenii legii, iar in momentul in care este apucat de brat, acesta riposteaza dur.

Intr-un final individul este imobilizat si pus la pamant.

Reprezentantii Primariei sectorului 5 sustin ca administratorul targului  a fost somat in repetate randuri sa desfiinteze constructiile. Nu a respectat termenele si au trecut la demolare.

"[ …]a subinchiriat de la proprietar suprafata, desfaurand aici activitati comerciale, nu s-a conformat termenelor acestora, continuand sa incalce normele de salubrizare, disciplina in constructii […]"

Grav este ca atacurile asupra oamenilor legii se inmultesc de la o zi la alta. La inceputul saptamanii un alt  politist era atacat cu un cutit.

Prinsi cu gunoaie si pepeni in carute, mai multi indivizi au fost imobilizati pe camp de politisti. Acesta a fost si momentul in care au atacat cu ce au prins in mana.

In cazul administratorului furios s-a deschis un dosar penal pentru ultraj.

Daca va fi gasit vinovat risca sa ajunga in spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si