Imagini absolut incredibile in trafic. Suspendată intr-o roată, asa a fost filmată o masină pe mijlocul străzii. Pozitia este ireală si pare că, o fortă supra-naturală o mentine in aer.

Imaginile sunt de-a dreptul incredibile! In mjlocul unei furtuni puternice masina din imagini pare ca este tinuta in aer de o forta nemaivazuta.

Oamenii sunt inmarmuriti. Se intreaba daca nu cumva vantul o mentine asa. Cel putin bizar este faptul ca rotile masinii inca se invart.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Femeia povesteste cum un cablu electric s-a desprins de pe stalp si pur si simplu i-a ridicat masina in aer.

'Ramaneti in masina. Nu iesiti din masina pentru niciun motiv. Bine. Tineti geamurile inchise si nu iesiti din masina. Nu vreau sa fiu electrocutata.  Nu veti fi, cat timp veti ramane in masina"

Cuprinsa de panica, femeia il implora pe dispecer sa o ajute, sa ramana in telefon pana se va termina totul.

Asa se si intampla.
40 de minute dureaza apelul telefonic. Salvatorii reusesc sa ii scoata pe cei 3 in siguranta, din masina suspendata. Femeia insa este convinsa ca daca nu primea indicatiile corecte la telefon totul s-ar fi transformat intr-o tragedie. Asa ca i-a rasplatit pe toti cu imbratisari si prajituri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si