Potrivit reprezentantilor IPJ Constanta, duminica dupa-amiaza, lucratorii din cadrul Politiei Mamaia au fost sesizati printr-un apel la numarul unic de urgenta 112 ca pe o portiune de plaja de la intrarea in statiune mai multi barbati se manifesta violent.

in sprijinul politistilor au sosit echipe de interventie ale Gurparii de Jandarmi Mobile Tomis Constanta, care au identificat si imobilizat opt barbati domiciliati in judetul Ialomita.

Initial, la fata locului a intervenit pentru aplanarea conflictului un politist din cadrul IPJ Constanta, aflat in timpul liber, care si-a declinat identitatea si ulterior a fost agresat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit unei postari pe Facebook, interventia in forta a politistilor de la Gruparea de Jandarmi Mobila "Tomis" Constanta s-a terminat in aplauzele turistilor prezenti pe plaja la momentul scandalului din statiunea Mamaia. Aceeasi sursa precizeaza ca ialomitenii au atacat agentii de paza ai unei terase si au taiat cu sabia un politist.

Cei implicati in scandal au varstele cuprinse intre 26 si 58 de ani, unul dintre ei are la activ o fapta de ultraj, dar nu toti au antecedente penale.

Ei au fost dusi la sediul Politiei Mamaia pentru audieri, ancheta fiind derulata in acest caz sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.

Luni dupa-amiaza, sapte dintre cei opt barbati implicati in scandal au fost retinuti, unul urmand sa fie cercetat in libertate. Ei sunt anchetati pentru ultraj, tulburarea ordinii si linistii publice, iar doi dintre ei si pentru portul sau folosirea de obiecte periculoase.

Cei sapte barbati din Ialomita urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si