Zeci de mii de credinciosi cu lumanari aprinse in maini au participat la slujba de la miezul noptii sau Prohodul Maicii Domnului tinuta la Manastirea Nicula.

-Ce simtiti atunci cand sunteti la manastire?
-Numai aici sunt fericita.  
-Tot ce se intampla aici este ceva extraordinar, e ceva greu de descris.

Noapte de rugaciune  si pentru miile  de pelerini sositi la  manastirea Rohia.  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

-Este foarte bine aici, este ca si in rai, raiul pe pamant este aici la Rohia Maica Sfanta ne ajuta si ne ocroteste, ne-a indeplinit multe dorinte.

Printre credinciosii care au venit la Manastirea Rohia,am gasit-o si pe tanti Maria. Femeia abia se poate misca,  dar a tinut sa ajunga la manastire, deoarece ,spune ea, Maica Domnului a ajutat-o foarte mult.

-Am fost bolnava rau, 7 ani nu am putut sa umblu si acuma ca ma pot misca cat de cat am venit si m-a adus cu masina tot am venit.

Si tanti Florica a venit, tocmai de la Oradea, sa se roage  la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului.

-Eu am fost bolnava si acum ma simt mai bine. M-a ajutat mult.

Multi dintre pelerini au innoptat sub cerul liber.Nu au mai avut loc in dormitoarele puse la dispozitie de manastire asa ca si-au intins paturile afara sau in biserica aflata inca in constructie.

Astazi  pelerinii  participa la liturghie  iar dupa amiaza se vor indrepta spre case cu gandul ca Fecioara Maria le-a auzit rugaciunile si ii va ajuta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si