Purtatorul de cuvant al Politiei Arges, Madalina Balanescu, a declarat ca soferul nu a adaptat viteza intr-o curba extrem de periculoasa si a pierdut controlul volanului, intrand cu autoturismul in terasa unui bar aflat in curba.

Reprezentantul Politiei a precizat ca pe terasa barului se aflau mai multe persoane, iar trei dintre acestea au fost ranite.

In urma accidentului, Politia va intocmi dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, a adaugat sursa citata.

Reprezentanti ai Serviciului de Ambulanta Arges spun ca una dintre victimele ranite in accident este un barbat cu handicap care a suferit o fractura de femur, fiind dus la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O alta victima- o femeie- a suferit, de asemenea, rani grave, avand o fractura de bazin.

Cea de a treia victima este tot un barbat, iar starea sa este mai putin grava decat a celorlalti doi. Imediat dupa impact, el a lesinat, iar la momentul care au ajuns echipajele de la Ambulanta era constient si cooperant, medicii stabilind ca diagnostic "stare post-lipotimica".

Toate cele trei victime au fost preluate de ambulante si duse la Spitalul Judetean din Pitesti. La fata locului au intervenit doua ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta Arges si una SMURD.

Sursa: News.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si