Asa arata microbuzele care pleaca de la manastirea Nicula din judetul Cluj. Burdusite de enoriasi care nu mai tin cont de siguranta lor dupa ce s-au rugat in genunchi la cele sfinte.

Imaginile au fost filmate de un calator indignat care le-a postat pe internet.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In imagini se vede clar cum oamenii urca in microbuz chiar daca locurile s-au epuizat. Aceste doua femei nu pot inainta mai mult si se opresc pe scara masinii...Pana la urma una dintre ele isi gaseste un loc....Cu sezutul pe bord!

Dupa vizionarea imaginilor l-am contactat pe administratorul firmei de transport care ne-a spus o ...cu totul alta varianta!

"Am suspendat pret de vreo 10 minute transportul si voiau sa ne rastoarne masinile! M-ati inteles? Deci, pelerinii mai periculosi ca infractorii erau la un moment dat. Unii dintre ei! Pur si simplu nu mai tineau cont de nimic. Noi nu ii luam dar nici nu puteam sa-i tinem.

A fost imposibil Efectiv nu ne-am mai putut intelege cu ei. Au uitat de ce au venit acolo!"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si