Potrivit datelor furnizate de Politia Judeteana Arges, politistii au fost sesizati ca o femeie de 49 de ani, din localitatea Arefu, si-a dat foc, apoi s-a aruncat intr-un lac din curtea unei rude.

Ea a fost gasita in viata, avand arsuri pe 80% din suprafata corpului, si a fost transportata la spitalul din Curtea de Arges.

Sotul femeii le-a povestit politistilor ca aceasta a suferit o interventie de extirpare a unei tumori pe creier, iar in uma operatiei medicii au spus ca este posibil ca ea sa aiba tulburari de comportament.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

El a precizat ca femeia s-a trezit devreme vineri, iar la un moment dat a constat ca sotia sa nu este in casa si a inceput sa o caute, gasind-o in curtea rudei respective.

Politistii fac cercetari in acest caz.

Tot in judetul Arges, echipajele ISU au intervenit, vineri, pentru a scoate trupul unei femei care s-a inecat intr-un canal care face legatura cu lacul de acumulare din Curtea de Arges.

Cadavrul a fost examinat de medicii de la Ambulanta, care au constatat ca femeia murise in urma cu cateva ore, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si