Premierul, insotit de prefectul de Bucuresti Adrian Petcu, a ajuns la noul sediu al Serviciului de Pasapoarte Bucuresti in jurul orei 10.00 si a stat aproximativ zece minute, timp in care a vorbit cu cativa oameni, pe care i-a intrebat de cat timp asteapta si daca sunt multumiti de noile conditii. Unii dintre ei i-au raspuns ca timpul de asteptare este mai mic aici, totul decurgand mai repede fata de sediul din Pipera.

Premierul a mers si in doua birouri pentru a vedea conditiile de acolo.

"In sfarsit sunt conditii civilizate. Se asteapta intre 20 si 30 de minute. Oamenii nu mai sunt nevoiti sa stea in soare si in caldura, ba chiar pot sa bea si o cafea si sa manance pentru ca birourile sunt pe acelasi etaj cu restaurantele", a declarat premierul.

Zeci de oameni s-au asezat la coada inca inainte de ora 8.30, cand s-a deschis noul sediu din mall-ul Plaza Romania din Bulevardul Timisoara. In momentul in care s-au deschis usile mall-ului, oamenii au luat-o la fuga spre cele doua birouri de eliberare a pasapoartelor, aflate la parter si la etajul al doilea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pana in jurul orei 10.00, au fost depuse peste 200 de cereri de eliberare a pasapoartelor.

Noul sediu al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Bucuresti  va prelua activitatea a trei puncte de lucru din Capitala, respectiv cele situate in strada Ion Tuculescu, numarul 42B, Sector 3, strada Straduintei, numarul 1, Sector 4 si strada Virtutii, numarul 1-3, sector 6.

Acestea si-au incetat activitatea odata cu deschiderea noului sediu.

Programul normal pentru depunerea documentelor si ridicarea pasapoartelor este intre orele 8.30 si 16.30 in zilele de luni, miercuri, joi si vineri, respectiv 8.30 – 18.30 pentru ziua de marti, iar, la solicitarea ministrului Carmen Dan, programul de lucru a fost prelungit pentru luna august, astfel ca activitatea cu publicul se va desfasura in fiecare zi lucratoare de la ora 8.30 pana la ora 18.30.

Taxele pentru eliberarea pasapoartelor pot fi achitate la ghiseul de Trezorerie deschis la nivelul -1 al centrului comercial, precum si la unitatile bancare existente la acelasi nivel, prin transfer bancar. De asemenea, raman valabile si celelalte modalitati de plata: on-line- prin serviciile puse la dispozitie de unitatile bancare si prin mandat postal la oficiile postale.

Cetatenii vor putea depune cereri si ridica pasapoarte si de la celelalte doua puncte de lucru ale Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Bucuresti din Soseaua Pipera, numarul 49 si din Piata Amzei, numarul 13.

La toate cele trei sedii se vor elibera atat pasapoarte simple electronice, cat si pasapoarte simple temporare.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si