Nicholas De Roumanie Medforth-Mills, nepotul regelui Mihai, s-a logodit si urmeaza sa se casatoreasca cu Alina-Maria Binder in vara anului 2018, dupa cum a anuntat cel cunoscut ca Printul Nicolae, desi a fost exclus din linia de succesiune la tronul Romaniei. Despre Alina s-a scris ca a fost iubita lui Sebastian Blaga, fiul lui Vasile Blaga, cei doi traindu-si povestea de dragoste la Munchen, acolo unde Binder a studiat PR-ul si comunicarea, la Universitatea Ludwig Maximilian.
In rest, Alina Binder a studiat in tara. Viitoarea sotie a Printului Nicolae a facut Scoala de Muzica si Arte Plastice din Bucuresti si a terminat Colegiul Naţional I.L. Caragiale. Ulterior, a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) si a absolvit un master in Relatii Internaţionale si Integrare Europeana la SNSPA.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ea a fost o eleva cu note bune, intrand la ASE pe baza mediei de la Bacalaureat (9.24)

si a celei din cei 4 ani de liceu (9.16). Alina este pasionata si de aviatie, urmand un curs pentru a putea obtine un atestat de copilot.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si