A fost atacata de catre trei barbati care o asteptau in afara camerei sale de camin. In timpul incidentului oribil i-au tinut arma la cap, au jefuit-o si apoi au rapit-o cu masina, scrie stiri.rol.ro.

Lucrurile puteau degenera in ceva mult mai rau decat atat in acea noapte, ba chiar o puteau costa pe Jordan viata. Dar, multumita cuvintelor intelepte ale mamei sale, fata reusit sa se salveze in mod miraculos.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Mama mea mi-a spus mereu sa nu raman singura in astfel de situatii, sa ma duc in locuri publice. Pentru ca atunci nu ai niciun ajutor, niciun trecator nu ma va vedea sau auzi”.

Asa si-a dat seama Jordan ca singura ei sansa era chiar acolo, asa ca a dat drumul volanului si a sarit din masina. Apoi a incercat sa opreasca masini pe sosea, tipand dupa ajutor.

Dupa o vreme, cineva a oprit. Acum singurul regret al fetei este acela ca nu le-a vazut fetele atacatorilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si