Toate acestea sunt prevazute intr-un regulament care urmeaza sa fie dezbatut la urmatoarea sedinta a Consiliului Local din Buzau.

Sanctiunile sunt prevazute in Regulamentul privind masuri edilitar- gospodaresti,

administrarea fondului locativ public si privat si alte masuri pentru asigurarea ordinii si curateniei in municipiul Buzau. Documentul, aflat in dezbatere, a fost publicat pe site-ul Primariei Buzau si urmeaza sa fie supus votului Consiliului Local, in octombrie, informeaza Mediafax.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit autoritatilor buzoiene, regulamentul a fost realizat pentru „instaurarea unui climat de buna convietuire in municipiu”.
De pilda, oamenii vor fi obligati sa nu mai intinda rufele la uscat in balcoane deschise sau in afara acestora. Totodata, ar putea primi amenzi daca scutura covoare.

„Sa nu amplaseze batatoare de covoare in jurul imobilelor de locuit, sa nu scuture covoare, sa nu usuce rufe pe imprejmuire si pe echipamentele amplasate in spatiile de joaca (…) sa nu intinda rufele spalate la uscat in balcoane deschise, pe suport in afara balcoanelor sau in jurul imobilelor de locuit”, se arata in regulament.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si