De curând, ea a dezvăluit pe contul personal de socializare că a fost nevoită să-şi părăsească locuinţa şi este bine.

”Acum suntem bine, în siguranţă, bucuroşi să vizităm Houstonul, un oraş uimitor din anumite puncte de vedere, cu clădiri înalte şi parcuri nebănuite printre structurile de oţel. Nu ştim ce se va întâmpla cu tot ce am lăsat pentru câteva zile în urmă, acolo unde spuneam acum că este ”acasă temporar”.

Mă gândesc că e minunat că am apucat să fac atât de multe fotografii în Florida, aşa cum era...”, a scris ea pe contul personal de socializare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oamenilor li s-a cerut să plece din timp din localităţi pentru că uraganul urmează să afecteze atât partea de est cât şi partea de vest a Floridei.

Şcolile s-au închis în Pinnelas County şi se caută voluntari pentru a transporta persoane la locuri departe de furtuna devastatoare, scrie wowbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si