UPDATE: Potrivit Observator TV, baiatul ar fi vrut sa se sinucida de fiecare data cand a intrat cu masina in copac. El ar fi vrut sa isi puna capat zilelor fiindca suferea din dragoste.

Fiul consilierului local aradean Gheorghe Saplacan (PSD), Silviu Saplacan, a fost implicat, marţi, intr-un acccident grav, fiind ranit si spitalizat, dupa ce cu mai puţin de 24 de ore inainte a fost victima unui alt accident, amebele petrecute pe DN 69, intre Arad si sagu.

Luni, Silviu Saplacan (27 de ani) s-a rasturnat un cu BMW intre municipiul Arad si localitatea sagu, dupa ce i-ar fi expodat o anvelopa. Autoturismul a ajuns pe camp si a fost avariat, insa soferul a scapat cu rani minore.

Marţi dimineaţa, acelasi sofer a fost implicat in al doilea accident, la un kilometru distanţa de primul, respectiv la iesirea din municipiul Arad.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Silviu Saplacan conducera de aceasta data un autoturism electric, iar martorii spun ca rula cu viteza mare cand a parasit partea carosabila si s-a izbit de un copac, fara sa existe nicio urma de franare.

De altfel, acul vitezometrului s-a oprit la o suta de kilometri la ora, iar poliţistii cerceteaza imprejurarile producerii evenimentului.

”Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca tanarul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iesind in afara parţii carosabile si intrand in ciliziune cu un copac. in urma producerii accidentului, a rezultat ranirea grava a conducatorului auto, care anterior a fost implicat intr-un accident pe acelasi drum, unde a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare si s-a rostogolit cu autoturimsul in afara parţii carosabile ”, a declarat, marţi, pentru News.ro,

purtatorul de cuvant al Poliţiei Judeţene Arad, Claudia Iuga.
 

La locul celui de-al doilea accident au intervenit pompierii, pentru descarcerarea victimei, care a fost prinsa sub bordul deformat al masinii. Tanarul a fost extras si transportat la spital in stare stabila, dar grava.

Inainte de intervenţie, pompierii au deconectat bateriile autoturismului electric, pentru a nu se curenta in timpul manevrelor de extragere a victimei.

Surse apropiate familiei au declarat pentru News.ro ca Silviu Saplacan a fost constient si a vorbit la spital cu mama sa, careia i-a spus ca se afla pe acelasi drum pentru ca voia sa mearga sa revada locul producerii primului incident rutier.
 

Sursa foto: Observator TV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si