"Daca te impuscam, bai? Bai, daca te-mpuscam?! M…ii m…ii"

Intinsi pe jos, cei trei tineri care se aflau in masina cu numere de Anglia sunt loviti de catre politisti.

"Lasa-l, mai, asa, da-l in … lui. Mai bine il impuscam, baga-mi-as…"

O mare de politisti, jandarmi si mascati ii inconjoara. Unii dintre ei nu isi pot stapani nervii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Uita-te jos, bai!"

Minute bune a durat urmarirea, timp in care soferul a incercat chiar sa intre cu masina in agenti. Cand au fost, in cele din urma, imobilizati, a inceput macelul.

Acest agent loveste suspectul mai ceva ca pe un sac de box. Intre timp, numarul oamenilor legii creste. La fel si cel al loviturilor. La locul scandalului se strang 13 masini de politie.

Inainte sa ii urce in masini si sa ii duca la audieri, unul dintre agenti mai aplica o lovitura de picior.

DIANA SARCA, PURTATOR DE CUVANT POLITIA CAPITALEI: A fost nevoie de imobilizarea lor, intrucat au avut un comportament recalcitrant si au refuzat sa coopereze cu politistii.

Acesta este punctul de vedere al reprezentantilor Politiei Capitalei. Imaginile in care suspectii sunt batuti sunt surprinse, insa, dupa ce tinerii erau deja pusi la pamant si incatusati.

- Avand in vedere imaginile care au aparut in media a fost declansata si o verificare pentru a se stabili modul in care au intervenit politistii.

Cei trei baieti erau cu totii bauti. Soferul avea o alcoolemie de 0.22 la mie, iar automobilul nu era inmatriculat. Atat politistii cat si jandarmii care au participat la interventie sunt verificati de catre superiori, care vor stabili daca au folosit in mod exagerat forta sau nu. Mai mult informatii va vom aduce in urmatoarele jurnale ale Stirilor Kanal D.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si