Nu este nicio gluma! Politstii care i-au pus catusele au..pierdut cheia!

- DAR DA CHEILE! pai nu intelegi: cheia a fost aici si am alergat dupa el ca n-a oprit! dar va rog frumos, pe un ton mai mic ca noi nu urlam

Asa ca, tanarul s-a trezit ca asteapta mult si bine pana sa se gaseasca vreo solutie salvatoare. 

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Intregul scandal intre grupul de tineri si politia de frontiera a pornit cu cateva minute mai devreme, cand oamenii legii au oprit masina in care aflau acestia, pentru ca li s-a parut ca aceasta i-ar fi sicanat in trafic. Au facut-o insa intr-un mod mai... hotarat: cu pistolul in geam.  

- Coborati din masina! ce? Coborati din masina! Dar nu trageti de usi! Jos! Eu va dau buletinul...Jos!

- Am vorbit cu domnul Ratanu, mi-a zis ca trebuie sa fti in fata mea daca ma opriti! Domnul Ratanu este in pensie...Stiu, dar nu e asta o problema, are dreptul. Buletinul, rapid! Fiecare persoana, buletinul!

Speriati de abordarea oamenilor legii, tinerii le dau actele si filmeaza totul.

-Opriti motorul imediat! Afara! Coborati din masina. Nu! Cobori din masina!  Stati sa dau buletinul! Cobori si deschizi portbagajul! Rapid!! Sigur, va deschid! poftiti buletinul!

Radu Lungu-purtator cuv pol de Frontiera Maramures: Politistii au efectuat somatiile legale prin voce, deoarece cele 3 persoane s-au blocat in autiturism si au refuzat initial saprezinte documentele pentru control.

Imaginile au ajuns si la superiorii politistilor, care ii ancheteaza acum pe oamenii legii, pentru a vedea daca acestia au procedat corect.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si