Potrivit acestuia, minorul, a carui stare de sanatate este buna, a cazut printr-un spatiu creat din cauza lipsei uneia dintre scanduri.
Incidentul s-a petrecut sambata, parintii copilului reclamand ieri la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Constanta situatia degradata in care se afla respectivul loc de joaca.

Citeste si: Panica in Capitala! Vine furtuna in Bucuresti: Firea inchide scolile si cere, cu cateva ore inainte de vijelie, sa fie toaletati copacii si asigurate acoperisurile

''O echipa s-a deplasat la fata locului.(...) O invitatie a fost predata la Primaria Constanta conform procedurii. S-a dispus oprirea temporara la locul de joaca, prin lipirea de afişe cu avertizari la fata locului'', a spus Anghel.
Pe afişele lipite de comisarii CJPC pe toboganul unde s-a petrecut incidentul scrie:' 'Spatiul de joaca reprezinta abateri şi riscuri de executie. Folosirea lui se face pe proprie raspundere''.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Paul Anghel a afirmat ca municipalitatea risca, pentru abaterile constatate de comisarii CJPC, avertisment sau o sanctiune contraventionala cuprinsa intre 2.000

şi 20.000 de lei.
Zilele trecute, CJPC Constanta a sesizat administratia locala cu privire la starea necorespunzatoare a locurilor de joaca pe care le administreaza. 

Sursa: Reporter NTV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si