Totul a iesit la iveala in aceste zile, cand mai multe asistente medicale au decis ca nu mai pot suporta comportamentul abuziv al asistentului medical sef, Laurentiu Mihoci pe care il acuza ca le jigneste, le vorbeste urat si indecent, scrie BZI.

Mai grav, unele dintre asistente au spus ca au fost agresate fizic, fiind imbrancite si chiar lovite de cel care eate asistent sef la Sectia de cardiologie medicala de aproape doi ani.

" Am tacut luni de zile, dar nu se mai poate. Am hotarat sa facem ceva pentru ca este anormal sa fim batjocorite, agresate de asistentul sef, pentru ca asa vrea dumnealui. Nu este permis ca la locul de munca sa fim tratate in asemenea hal. Asistentul sef a ajuns sa ni se adreseze cu cuvinte... Noi nu suntem la inceputul carierei ca sa suportam un astfel de comportament. Chiar si asa, nimeni nu ii da dreptul sa ne vorbeasca urat, «murdar». Noi i-am spus sa nu ne mai jigneasca, sa nu ne mai agreseze fizic, dar a continuat sa se comporte urat", au declarat asistentele medicale din sectie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Contactat de reporterii BZI, Larentiu Mihoci a declarat ca nu stie despre ce este vorba si le-a atras atentia colegelor atunci cand a fost vorba de respectarea obligatiilor de serviciu din fisa postului.

"Cu personalul din sectie am relatii strict profesionale. Nu imi sta in caracter sa vorbesc așa.(...) Eu nu stiu sa existe astfel de acuzatii la adresa mea.", a declarat asistentul medical sef acuzat de subalternele sale.

Saptamana viitoare, in Sectia clinica de cardiologie medicala va avea loc o sedinta cu seful sectiei, prof. dr. Catalina Arsenescu, unde se va discuta despre aceasta situatie foarte grava. Daca membrii comisiei vor constata ca faptele exista, asistentul medical sef va fi sanctionat disciplinar.

BZI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si