Agresiunea a avut loc la orele amiezii, in timp ce elevii de la liceele ”Stefan Procopiu” si ”Ion Mincu” ieseau de la ore, iar cei din schimbul doi se deplasau spre scoala. O eleva a Liceului ”Stefan Procopiu” a fost luata la bataie in momentul in care s-a apropiat de sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Timp cateva zeci de secunde a fost lovita cu pumnii si picioarele, pana la lesin, fara ca vreunul din martorii aflati in zona sa intervina.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, agresoarea este Romina Moldoveanu, o tanara din localitatea Muntenii de Sus, cea care in 2015 s-a transformat in cea mai apriga sustinatoare a celor sapte violatori din Valeni.

Ea l-a felicitat atunci pe

lideul celor sapte violatori, spunandu-i ca bine i-a facut victimei, incurajandu-l sa o agreseze sexual din nou pe respectiva victima si cerandu-i sa o ia si pe ea sa ii aplice fetei o corectie fizica. 

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si