Anca Pandrea sufera in continuare dupa iubirea vietii ei, actorul Iurie Darie. Femeia are un stil aparte de a-si exprima durerea si regretul, multi spunand ca aceasta a ajuns la o extrema periculoasa. Protagonista noastra sustine ca jumatatea ei este si acum langa ea si nu de putine ori vorbeste pe strada ca si cum iubitul ei ar fi in dreapta.

Mai mult decat atat, actrita merge in fiecare zi la cimitir, la mormantul lui Darie, cu mancare, cu dulciuri si cu farfurii si tacamuri pentru ca, spune ea, vrea sa ia masa cu iubitul ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ei bine, un lucru straniu s-a petrecut la locul de veci al actorului, cel putin asta sustin angajatii cimitirului. Dupa furtuna extrem de agresiva care a avut loc in Capitala si a doborat zeci de copaci, mormantul lui Iurie Darie arata de parca ar fi fost protejat de fenomenul meteorologic.

Nici macar o floare nu a fost miscata de rafalele de vant de pe piatra funerara.

" Va dati seama ca a doua zi, dupa furtuna, ne-am uitat si noi la mormintele persoanelor publice, ca astea sunt mereu pline de flori, sa ne asiguram ca e totul in ordine. Am mai aranjat ghivecele si alte decoratiuni la unii, ca erau toate vraiste. La Iurie Darie insa, totul era exact asa cum fusese lasat de doamna Pandrea. Pana si candela era pe mormant. Nu a miscat-o vantul niciun centimetru. Zici ca a avut scut locul asta. E singurul care arata asa", a declarat un paznic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si