Mama l-a declarat mort la nastere si nici dupa ce a aflat ca e in viata nu a vrut sa-l recunoasca. Ionel traieste zilnic cu durerea de a-si intalni mama, pe strazile orasului Faget, fara insa sa schimbe o vorba cu ea.

In clasa a opta, fratii mamei sale au aflat ca Ionel traieste intr-un orfelinat din Lugoj si l-a dus acasa sa o cunoasca.

“Am venit la Faget, unde mama era magazionera la Gostat, si au chemat-o. A venit, s-a uitat de la distanta la mine si a spus ca trebuie sa plece, ca ea are treaba. Eu, din momentul cand am intrat acolo, am început sa plang, nu m-am putut abtine”, povesteste Ionel pentru cancan.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

A crescut cu aceasta durere in suflet si si-a dat

seama ca singura lui sansa sa nu ajunga pe strazi e sa se tina de scoala. A terminat liceul, apoi Facultatea de Economie a Universitatii de Vest si inca o facultate de asistenti sociali la Arad. Acum, a ajuns director la liceul din Faget.

Cel mai mare vis al lui e sa construiasca un centru social pentru copiii parasiti.

Cititi intreaga poveste a lui Ionel AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si