Batranica e de apreciat. Din ajutorul de nimic, femeia reuseste sa isi achite toate facturile si sa nu aiba nicio datorie. A ajuns insa in pragul disperarii din cauza unei facturi de 19 lei, emisa de asociatia de proprietari, o suma “astronomica” pentru ea.

Batrana primeste o data lunar si alimente de baza de la Cantina de ajutor social, fiind inclusa in programul „Senior” derulat de municipalitate. Ajutorul social si alimentele primite ii sunt de mare folos, dar nu o ajuta sa duca un trai decent, de aceea si-ar dori sa fie primita intr-un camin de batrani.

Ajutorul social nu ii e de ajuns, asa ca este decisa sa isi doneze garsoniera pentru a avea siguranta ca va putea trai intr-un azil de batrani, noteaza monitorulbr.ro.

"Mai bine ar da o lege prin care batranii singuri si neajutorati sa fie eutanasiati. Eu nu ma pot ruga la bunul Dumnezeu sa-mi ia viata, pentru ca el mi-a dat-o”, spune femeia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit reprezentantilor Serviciului Public Local de Asistenta Sociala, cuantumul ajutorului social este stabilit prin lege. Tot acestia spun ca Adela Ungureanu nu poate spera nici la un ajutor de urgenta de la Guvern pentru ca „nu intra in categoria persoanelor ajutate”, trebuie sa aiba in plus fie casa avariata, fie o boala incurabila.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si