Borcea le-a spus magistratilor ca regreta ceea ce a facut si a marturisit cain ultima perioada reuseste sa doarma doar cu ajutorul medicamentelor. Avocatul omului de afaceri a mai spus ca acesta s-a comportat exemplar in tperioada de detentie si a efectuat ore de munca in folosul comunitatii si a spalat si podelele in inchisoare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Borcea a ispasit deja trei ani si 7 luni din condamnarea pe care a primit-o in Dosarul Transferurilor.

"Admite cererea de liberare conditionata formulata de petentul condamnat BORCEA CRISTIAN. Dispune liberarea conditionata a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei inchisorii nr.

429/2014 emis de Tribunalul Bucuresti in baza sentintei penale nr. 238/2012. Pune in vedere condamnatului dispozitiile art. 104 Cod penal, privind revocarea liberarii conditionate. Cheltuielile judiciare avansate de stat ramân in sarcina acestuia. Masura dispusa se comunica Administratiei locului de detinere a inculpatului. Cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica  azi, 4.10.2017", se arata in comunicatul magistratilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si