Tatal baiatului este disperat si povesteste cum sefii asociatiei de proprietari impreuna cu mafia imobiliara din Iasi au facut in asa fel incat sa nu-si poata rezolva situatia datoriilor

Barbatul a recurs la un gest extrem. Acesta a intrat in greva foamei dupa mai multe decizii ale autoritatilor prin care fiul sau urmeaza sa fie aruncat afara din propria locuinta. S-a ajuns in aceasta situatie dupa ce s-a dispus executarea silita a apartamentului in urma unui proces intentat de asociatia de proprietari pentru datorii la intretinere.

Paul Diaconescu povesteste ca, din cauza unei datorii neachitate, a ajuns in atentia grupurilor de interese din sectorul imobiliar.

"Baiatul meu are 12 ani, iar apartamentul ii apartine. A fost dorinta bunicii lui sa ii cumpere acest apartament in anul 2008. Acum, pe data de 18 octombrie, executorul urmeaza sa scoata la licitatie casa si sa fim scosi afara din apartament. Toate se intampla in urma unor abuzuri ale celor de la asociatia de proprietari si a celor din institutii. M-am luptat cu ei si am ajuns in situatia in care nu am ce sa mai fac decat sa intru in greva foamei", a spus Paul Diaconescu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ieseanul a povestit ca, din cauza unei datorii de circa 3 mii euro la asociatia de proprietari PT 19 A din Ciurchi, apartamentul in valoare de circa 45 mii euro urmeaza sa fie vandut la licitatie, iar toate astea se intampla in urma unor sentinte cel putin scandaloase ale instantelor, scrie BZI.

"Procesele au inceput in anul 2013 pentru o datorie de 16 mii lei la asociatia de proprietari. Din aceasta suma, 7 mii lei reprezenta debit, iar restul penalitati. Confom legii, penalitatile nu pot fi mai mari decat debitul, iar cei de la asociatie nu au vrut sa aplice nici legea prin care se taie penalitatile. Am vrut sa platim debitul, dar ei nu au acceptat. Am avut un proces pe fond la Judecatoria Iasi prin care s-a dispus radierea penalitatilor, insa hotararea a fost atacata cu apel la Tribunal. Am solicitat scutirea taxei de timbru la acest proces pentru ca fiul meu nu dispune decat de un venit de 85 lei, adica alocatia de elev, iar cererea de scutire a taxei de timbru a fost aprobata. La primul termen, insa, judecatorul a respins procesul ca fiind netimbrat", mai povesteste Paul Diaconescu.

Citeste mai multe AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si