Preotul sibian a fost invitat, zilele trecute, la o conferinta a Coalitiei pentru Familie, unde a vorbit despre familia traditionala. De data aceasta, preotul Necula si-a exprimat si parerea despre Cristian Pomohaci, cel care a fost caterisit dupa ce a fost surprins facand avansuri sexuale unui baiat. Declaratia preotului a fost facuta la o zi dupa ce Mitropolia Adealului a decis sa-l excluda din randul preotimii pe Pomohaci, dar aceasta hotarare poate fi schimbata anul viitor sau in anii urmatori. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Stiti că Mitropolia Ardealului a fost ispitita de saptamani cu un preot care cred ca s-ar intelege foarte bine cu cei care ataca coalitia pentru familie din punct de vedere al orientarii. Ieri, mi-a sarit toata lumea in cap ca una dintre actiunile justitiei i-a acordat o pedeapsa care, in mintea unora, este sub nivelul celei de aplicare. Ce n-au inteles bine este ca Biserica nu agreeaza circul.

Ca hotararea data, nefiind posibila sa o mai contesti undeva nu mai merge circul de la Sibiu la Bucuresti. Este, de fapt, o hotarare impotriva socului pe strada bisericii. Nu ma bucura cand un lider bisericesc din Romania cade in capcana pentru ca este hulita întreaga biserica”, a spus preotul Necula.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si