Numai Cel de Sus o ajuta pe aceasta mama sa nu se prabuseasca in neputinta. Daria, fiica ei,  are o tumora pe creier si o malformatie la picior- boli care ii macina copilaria pe zi ce trece. Singura ei salvare este o operatie in Germania.. Femeia a ajuns sa nici nu mai manance, ca sa reuseasca sa stranga niste bani.

Nicoleta Marcu, mama fetitei bolnave: Eu cateodata nici nu mananc, mananc doar seara si m-am ingrasat, am diabet, nu mai stiu ce sa ma mai fac.

Mama Dariei n-are niciun venit- sotul a parasit o, caci a simtit ca boala copilei lor e o povara. Femeia n-a avut bani sa se lupte in instanta pentru pensia alimentara, iar de la ultimul loc de munca, unde lucra ca paznic, au dat-o afara.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nicoleta Marcu: M-am rugat de seful de acolo foarte mult sa ma primeaca pentru ca nu mai aveam ce manca cu fata si i-a fost intr-o seara foarte rau si de atunci nu ne-a mai primit.

Nicoleta traieste cu fiica ei bolnava intr-o garsoniera saracacioasa. Din cauza degradarii locuintei, cei de la RAEDPP o vor evacua.

- Doamna, care este cea mai mare problema aici? Cu mucegaiul, uitati aici in partea aceasta si unde doarme copilul.

Mama Dariei a reusit sa stranga, pana acum, din mila oamenilor, aproape 800 de euro. Operatia pe creier la care va fi supusa fetita in Germania costa, insa, 10 mii de euro.  
Daca vreti sa ajutati la salvarea acestui copil nevinovat, puteti sa ne scrieti pe adresa redactiei: [email protected]

NR DE TELEFON NICOLETA MARCU: 0726903312


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si