Sunt ultimele imagini cu ciobanul banuit ca l-a jefuit pe un batran de 82 de ani. Camerele l-au surprins vineri noapte, in usa unui bar din Bistrita-Bargaului, unde numara un teanc de bani in fata amicilor sai. Dupa ce le-a facut cinste prietenilor, a luat un taxi si de-atunci e de negasit.

- Am dat mana cu el, m-a intrebat: Bei ceva? Am vazut ca are o gramada de bani, mi-a spus si vanzatoarea ca erau 2000 de lei, el a ramas cu 1000 de lei, numarati in fata mea. Erau cu sange banii.

Banii plini de sange ar fi provenit din casa batranului, care a ars in mod bizar, in aceeasi noapte. Ar fi recunoscut-o  senin chiar ciobanul, care s-ar fi laudat prietenilor cu fapta sa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

- De foc, de casa nu mi-a spus ca i-ar fi dat, dar mi a spus ca l-ar fi batut si ca i-a luat niste bani. Deci l-a batut pe batran. Da.

-Ce a zis? Unde merge? A zis ca vine sa ii ia batranului banii. Si credeti ca l-a omorat pe batran si i-a dat foc la casa? Pai numai asa se poate, eu nu stiu ce sa zic.

Oamenii banuiesc ca ciobanul s-a dus mai departe de talharie si ca l-a ucis cu sange rece pe bietul pensionar. Apoi i-ar fi dat foc casei, pentru a-si sterge urmele.

- A fost ajutat de cineva, singur n-a putut face treaba.

Localnicii spun ca cei doi se cunosc de asta-vara, cand ciobanul a fost angajat de batran sa-i munceasca prin curte. Un singur lucru se stie cu certitudine:  in urma incendiului de vineri noapte,  pe cioban si pe batran parca i-a inghitit pamantul. Politistii ii cauta acum pe amandoi.

Ag.sef adj. Crina Sirb, IPJ BN:  In cursul zilei de ieri, proprietarul unei stane din Bistrita Bargaului a sesizat poltistii cu privire la disparitia unui tanar de 23 de ani din Bacau, care muncea ca zilier la acesta. In cauza, politistii au dispus cautarea la nivel national a tanarului.

N-ar fi exclus ca jaful sa se fi incheiat, intr-adevar, cu crima- ciobanul este recidivist- in trecut a fost cercetat pentru furt si pentru profanare de morminte.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si