Era o familie de oameni saraci, insa foarte apreciati de localnici.

“Sunt o familie mai saraca, dar sunt niste oameni extraordinari. Banut, saracul, a fost plecat prin strainatate si canta si el pe unde apuca sa faca bani ca sa-si creasca copiii. El a crescut copil sarac, dar era cinstit si un om extraordinar. Mai au acasa un baiat si o fata, minori, dar si o fata mai mare care e casatorita.

În masina cu ei era baiatul cel mare”, a declarat pentru Adevarul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sambata, imediat dupa accident, scafandrii au gasit elemente ale masinii, insa nu au gasit masina si nici familia care s-ar fi aflat in autoturism. Pompierii spun ca este posibil ca din cauza curentilor masina sa fi fost mutata din locul in care s-a scufundat. Dunarea masoara aproximativ noua metri adancime in zona in care a cazut autoturismul.

Accidentul a avut loc in localitatea Coronini, iar ISU Caras-Severin a fost anunţat despre accident printr-un apel la 112, sambata, in jurul orei 11.45.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si