Desi a avut parte de o copilarie grea si a fost greu incercat de viata, tanarul incearca sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a-l multumi pe latifundiarul din Pipera, cel care l-a ajutat cu bani si care are acum grija de el.

Baiatul a ajuns la la un liceu de meserii, iar acum se pregateste pentru o cariera artistica. Invata la Palatul Copiilor, la sectia canto popular, si chiar a avut cateva mici aparitii in spectacole.

Primii pasi in muzica i-a facut la biserica din Breaza, Buzau.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Este visul meu sa cant muzica populara si cu ajutorul unor oameni dragi din viata mea simt ca il voi vedea implinit. Deja am cantat in cateva spectacole si voi munci mult sa ajung undeva sus", spune Marian Ursea, potrivit realitatea.net.

Gigi Becali a fost impresionat de povestea de viata a lui Marian, care a ramas singur pe lume dupa ce tatal lui s-a spanzurat, mama l-a abandonat si bunica lui a murit.

Latifundiarul s-a oferit sa il ajute, iar acum tanarul sta in casa pe care i-a dat-o el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si