La numai cativa metri in fata ei se afla Fausto Berdini, concubinul Cristinei, cu care are o fiica de 5 anisori, Desirè.

Cristina si Fausto s-au vazut in fata barului Sprint din localitatea San Matteo della Decima, a carui gestiune o cumparase barbatul italian: „Ne-am

vazut in fata barului la mine, pentru a schimba doua vorbe, pentru a vorbi de noi”, spune Fausto pentru ziarul La Nuova Ferrara, citat de rotalianul.com.

De la bar, Cristina si Fausto s-au hotarat sa plece, fiecare in masina sa, spre fractiunea Renazzo din Cento, unde locuiau: „ Eu mergeam inainte. Ea in urma mea cu vreo suta de metri. Ne intorceam la Renazzo. Voiam sa ma opresc in zona industriala, s-o imbratisez. Era o ocazie importanta pentru a fi impreuna, avand in vedere ca in aceasta perioada eram mereu la distanta. Dar nu am mai reusit”, continua sa povesteasca Fausto.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In timp ce conducea, Fausto urmarea masina Cristinei prin oglinda retrovizoare dar la un moment dat aceasta a disparut.


„Era numai praf in urma mea, m-am intors din drum si am vazut ceea ce se intamplase. Am fugit la ea. Imi tot repetam, nu se poate sa fie un moment de neatentie cel care mi-o ia de langa mine. Nu poate fi adevarat”, spune Fausto amintindu-si de tragicul moment.
Din nefericire, tocmai asta s-a intamplat. Un moment de neatentie se pare ca a dus la moartea acestei frumoase tinere romance, lasand o fetita de numai 5 ani fara mama si un barbat cu inima indurerata pentru tot restul vietii.

Din motive inca necunoscute, Cristina si-ar fi luat privirea de la drum pentru o clipa si ar fi pierdut controlul volanului, intrand pe celalalt sens de circulatie si izbindu-se de un camion. Impactul a fost fatal pentru Cristina, decesul s-a produs pe loc. Soferul camionului a fost ranit si el dar nu grav.
„O fata speciala, solara si luminoasa. O mama foarte buna pentru micuta noastra Desirè. Dar in interior era chinuita. Am facut tot ce-am putut, eu impreuna cu familia mea, pentru a-i darui putina fericire dar nu a ajutat cu nimic. S-a dus prea in graba, destinul mi-a furat-o din maini”, adauga Fausto Berdini indurerat.

Barbatul promite in final sa o creasca pe fiica lor Desirè cum poate mai bine, ajutand-o sa-si aduca aminte cu dragoste infinita de mama sa, in acelasi timp Fausto amintindu-si de momentul in care el si Cristina s-au cunoscut:

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Relatia noastra pare a fi o poveste. Ar putea fi material de un roman. Ne-am cunoscut intr-un bar. Ea mi-a preparat o cafea. Ieri, la barul Sprint, i-am preparat eu o cafea. Da, totul a inceput si s-a terminat cu o cafea.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si