Paul Stanescu asteapta sa afle, daca va ramane doar o nominalizare sau se va instala in functia de ministru al dezvoltarii regionale, asa cum isi doreste partidul. Nu se stie insa, daca va fi acceptat de presedintele Klaus Iohannis. Palatul Cotroceni a primit nominalizarile, dar face o analiza atenta a dosarelor celor trei social democrati.

Numele lui Paul Stanescu apare intr-o ancheta a DNA, alaturi de Darius Valcov. Cercetarile sunt incepute in rem, dupa ce instanta a dispus, in 2015, redeschiderea cauzei. Dosarul vizeaza infractiuni in domeniul achizitiilor publice.

Paul Stanescu ne-a aratat ca se poate face politica in familie. A intrat in Parlament ca senator, in timp ce fratele sau a fost ales deputat. La scurt timp, sotia lui, invatatoare de meserie, a obtinut un post de consilier la ministerul educatiei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fel asteapta si Felix Stroe, propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor. Acesta este urmasul lui Radu Mazare la organizatia PSD Constanta. Este cunoscut in plan local,  are chiar si o strada care ii poarta numele in localitatea Cumpana, acolo unde a fost declarat cetatean de onoare.

Nici Marius Nica nu incepe saptamana relaxat. Desi a mai detinut functia de ministru al Fondurilor Europene in 2015, si el are nevoie de o noua unda verde de la Cotroceni.


In timp ce nominalizatii nu stiu ce le rezerva viitorul, fostul ministru Rovana Plumb se pregateste sa isi convinga colegii ca nu merita sa fie inceputa urmarirea penala in cazul sau.

Rovana Plumb
"In toata activitatea de ministru pe care am desfasurata am trata cu maxima responsabilitate. niciodata nu am avut vreo intelegere ilicita sau nu am ajutat in premise nelegale vreo persoana"

Maine plenul camerei deputatilor va decide prin vot, daca incuvinteaza sau nu, cererea procurorilor de inceperea a urmaririi penale in cazul Rovana Plumb.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si