Potrivit Daily Mail,  Lidia Dragescu( 23 de ani) a lasat doua bilete de adio, dintre care unul pentru mama ei şi celalalt pentru cei care au asistat la moartea ei violenta, in ziua de 11 octombrie. In biletul adresat mamei, tanara isi cerea scuze pentru gestul pe care urma sa-l facă si spunea ca este “intr-un loc mai bun”. “Fac acest lucru pentru mine, pentru a scapa. Tot trecutul si prezentul imi ingreunează existenta”, a scris fata.

 

Desi locuia de mai bine de cinci ani in Marea Britanie, Lidia nu avea prea multi prieteni si se simtea trista, a povestit mama ei pentru presa britanica. “Era o fata normala, il iubea pe Dumnezeu, dar era foarte trista. Mi-a spus ca este suparata, ca simte ca nu isi gaseste locul pe lumea asta. Nu avea prieteni si isi petrecea timpul mai mult cu mine. Nu stiu de ce nu mi-a spus cat de grava era situatia si ce ganduri negre avea”, a mai spus mama Lidiei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De altfel, pe pagina de socializare a fetei, aceasta posta de luni bune doar citate extrem de triste. La toate insa, mama ei avea comentarii, uneori poate doar pentru ca fata sa vada ca cineva interactioneaza cu ea, pentru ca rare erau situatiile in care altcineva ii raspundea, fie si doar printr-un like.

“Suntem fiecare propriul nostru diavol, si facem aceasta lume iadul nostru”.

“Cat de greu este sa fii fericit in viata asta”
“Monstrii sunt reali, si fantomele sunt reale. Ei traiesc in interiorul nostru si uneori, ei castiga”
. Acestea sunt doar cateva dintre zecile de mesaje postate de tanara. La ultimul insa, mama ei i-a replicat “Nu castiga niciodata (n.r. monstrii din interiorul nostru)”.

 

Din pacate, pe 11 octombrie, acestia au castigat, tanara de 23 de ani, lunadu-si viata, intr-unul din locurile unde spune mama ei ca adora sa-si petreaca timpul. Lidia era studenta la biomedicina in Romford, Essex si isi luase diploma in urmăacu doar cateva saptamani, visand să devina neurochirurg.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si