Mama ei, sfasiata de durere, a declarat ca aveau o relatie deosebita. Tanara se mutase la Londra de 5 ani, iar de atunci au fost nedespartite. Si-a iubit mama atat de mult incat a decis sa isi schimbe numele si sa ia prenumele ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"A facut toate demersurile pentru asta. Ma iubea foarte mult. Iar eu am sustinut-o.(...) Era foarte frumoasa... o singura data am fost despartite, cred ca doua sau trei zile, cand am stat eu la o prietena. Si, cand am vazut-o, i-am zis <Esti cel mai frumos om din lumea asta!> Avea ochii diferiti, erau nepamanteni. Toti copiii mei sunt frumosi, dar ea era deosebita.(...) Lidia nu vroia sa fie cu nimeni.

Ea a murit virgina. Am primit acum certificatul. Ea nu a avut in viata ei un prieten, nu s-a tinut de mana cu nimeni. Nu a avut niciodata un iubit. Si in Romania era la fel. Colegii ei m-au sunat si au spus ca era vesela, ca era altruista si ca ii ajuta pe toti. Era mandria clasei. Dar nu avea prieteni”, a declarat Isabela Dragescu pentru Observator.tv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si