Parintele este bucatarul manastirii, iar bucatele pe care le pregateste acesta sunt demne de un masterchef. In ultima perioada, parintele a inceput sa-si publice retele in publicatia religioasa “Lumea Credintei”,  pentru ca foarte multi pelerini care ajungeau la manastirea de langa Dunare erau fascinati de mancarurile pregatite de acesta.

Pentru iarna, Parintele Efrem a inceput sa pregateasca zeci de borcane cu diverse legume, inca de acum cateva saptamani, iar zilele trecute, a fotografiat camara de la manastire, care este plina de fel de fel de borcane si butoiase.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

De altfel, in ultima perioda, parintele a postat pe pagina sa de socializare imagini din timpul pregatirilor diverselor conserve: zacusca, straturi de vinete cu rosii, ardei copti, dulceata de struguri, de dovleac sau de prune si pentru toate dand si retete. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si