Potrivit unui comunicat de presa, de miercuri, al Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, Lavinia Boţi, in varsta de 17 ani,  a fost trimisa in judecata pentru tentativa de omor.

Fapta s-a petrecut in noiembrie 2016, pe vremea cand fata avea doar 16 ani.

”Inculpata Boţi Lavinia calatorea impreuna cu persoana vatamata B.R. cu un tren pe ruta Timisoara-Giulvaz, pe fondul unui conflict spontan, desfasurat in apropierea usii unui vagon ce era deschisa, inculpata a impins persoana vatamata prin respectiva usa, in timp ce trenul se afla in miscare ”, se arata in comunicat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tanarul a ajuns pe terasamentul de langa liniile de cale ferata, suferind leziuni ce au necesitat un numar de 30 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.

”Acţiunea inculpatei a fost de natura sa creeze o stare de pericol pentru viaţa persoanei vatamate”, mai spun procurorii.

Dosarul a fost trimis Tribunalului Timis.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si